Jump to content

toastintx

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by toastintx

  1. Yes im selling the Mach 1! shes in great shape and has a lot of up dating, ie, complete new interior, digital dash (original will go to buyer) AOD transmission, 3.70 gear, hardened seats, upgraded suspension, and many others. she has 66645 original miles, can email more pictures if interested. asking $20000 but will consider reasonable offers. she runs great. 351c and it is a a Mach 1 as stated in vin code. if interested call at 817-888-4164 or email me toastintx@live.com
  2. Mike, can you get me part numbers and where you bought them i cant find them anywhere. like to have rear ones also! thanks Johnny
  3. has anyone swapped the front shock mounts from a 73 to a 70. more options with 70 year model shocks. would like Koni or Bilstein but cant find any for 73
  4. anyone have Led headlights? if so what brand, how much, and is it worth it. thanks johnny
  5. thanks mustang7173 that helps a lot, looks great!
  6. Hey guys thinking about putting Fog lights on my 73. anyone ever modify any to fit our grill? just curious what it would look like?
  7. hey guys does anyone have a 73 fastback with fold down seats and rear package tray? do these package trays exist and where can i get one???? thanks Johnny
  8. TMI new foam, kinda hard to stretch but leave it out in the sun before you star
  9. Can anyone give me the measurements for the 1973 mach 1 fender emblems location. the original holes were filled thanks Johnny
  10. i actuallly got new rubber and powder coated mine!
  11. Anybody know of a paint shop in my area. most places only do collision work wont take on a full paint job Thanks Johnny
  12. thanks nice job! keep posting picts of progress
  13. Libram did your car come with the back deck? do you know if there is a part number? thanks Johnny
  14. Boilermaster i found the problem, the choke was wired into one of the wires coming from the voltage regulator. i wired it to a fused wire running from solenoid. running fine now! i did mess the idle speed earlier so now i have to adjust it. i think i was running at 750 rpm in park engine warm, does that sound about right
  15. Thanks Boilermaster, the person that had the car before me added a Holley carb with an electric choke, so i will check that. Im putting on a Powermaster alternator
  16. ok i need a little help! i dont even know if this is the problem, i have 73 351c 2v that i just replaced the trans with AOD it was running fine, i just replace the alternator with a one wire 150 amp. so i removed the voltage regulator and hooked the alt wire directly to the solenoid. my problem is now the car is idling high real high in park, when it wasnt before. is removing the voltage reg having anything to do with that, im confused. does one of the wires need to have power to something? im lost!
  17. its just like the one for the 67 just mounted for 71-73. the little bar above speed and rpms mimics readout. tach has several features like high rpm, 60 sec time. you can also add (i didnt) the attachment to the trans so that a readout of which gear your in is displayed ie Drive, reverse neutral etc
×
×
  • Create New...