Jump to content

JRANGER

Members
  • Content Count

    139
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JRANGER

  • Rank
    Mustangs are cool

Vehicle Info

  • Vehicle(s)
    73 Hardtop 302/c4
    65 Fastback

Location

  • Location
    TENNESSEE
  • Region
    Southeast
  1. You are correct. I need to update that, just realized that a short while ago
  2. yeah thats a bit much to ship without it being a pain
  3. I ha.Did an oil change and took her for a drive. Got it warm and slammed the petal up to 60mph and started to see smoke. Turns out i have another coolant leak. I just cant win with this damn car
  4. Finally got a chance to finish my "Tune Up" Valve covers replaced, Spark Plugs Replaced, PCV Valve/Hose replaced, and Vacuum advanced hose replaced. Its back to running and not stalling once put into gear so i took her for a victory lap.. Havent install pertronix yet but i did install a new "Capacitor" in the points. I have all new spark plug wires too but only installed one to start with which i broke when replacing the spark plugs.
  5. As always, 1 step forward 2 steps back.. New radiator is in but the car isnt idling well and stalls when put in gear. I'm assuming I either have a vacuum leak or ignition issue. Especially given my last experience with points. Next steps: Replace leaky valve covers Replace Spark Plugs Install Petronix Replace pcv and vacuum advance hoses
  6. New radiator showed up. Now just need the weekend to get here
  7. It's probably due. I got a 3 row aluminum.off Amazon for $169
  8. Well I didnt go rent a pressure tester instead I just blew air into the radiator through the overflow. Instantly coolant started shooting out the passenger side of the radiator. It's by the hose but its bot coming from the hose. Its sprays like a mist right out of the top row. Time to order a new radiator
  9. Well took it for another test drive with a new radiator cap. 1. I apparently tightened the kickdown/o-ring area too much. As the shifter is a struggle to put into gear. 2. SAME issue. After warming up it blows coolant all over and no real idea where from. It appears to be around the passenger side but it doesnt look like it's from the main hose. I'm getting to wonder if the radiator has a hole some where and considering trying some stop leak Also when it gets warm it also starts having the oil light come on when idle so blah
  10. Havent had a chance to go on a 2nd test drive but the original one went great other then the coolant issue. The car shifts good, the power steering works good, it handles pretty well in general. The main concerns are fixing leaks at this point. I need to replace the valve covers, and get the coolant sorted out. Of course its raining for the next 4 freaking days here to so maybe ill test it in the rain next

About Us

7173Mustangs.com is a community forum designed especially for fans and owners of the 1971, 1972 and 1973 Ford Mustang! We are not affiliated with Ford Motor Company in any way.

Site Navigation

Forums
Gallery
7173 Wiki
Blogs
Clubs

7173logo_small.png

Site Info

Founded:
July 2010

By:
Webfinity Design

From:
Latrobe, PA

×
×
  • Create New...