Jump to content

Pro-Flo 4 Up and Running


Recommended Posts

Well today I picked up my car, a 427 Windsor 73 Mach 1, from the shop and I am more than pleased. I had dismantled the manifold so I could have it powder coated black. They did the install as I am have never been comfortable with "wiring". As has been written easy cold start, crazy throttle response and just a very linear build of power. Going 75 in 5th and I am just touching the pedal. They did a very clean install given the harnesses, wire galore. I had them mount the ECU and connector behind the glovebox. I am glad I waited on Edelbrock getting this system sorted. Now to sell my Edelbrock air-gap, Quickfuel carb and Pertronix distributor...

[img]https://i.imgur.com/tCrr1JH.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/lcQo5ML.jpg[/img]

[img]https://i.imgur.com/IR5pMxF.jpg[/img]

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Not sure why the images didn't show?

Link to comment
Share on other sites

Did you use the "Other Media" pull down menu at the bottom of the typing box?

 

 

“If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.”

--Albert Einstein

 

Link to comment
Share on other sites

I did it the way I have always done it... Just looked at what you suggested and I have to ask why?

Link to comment
Share on other sites

tCrr1JH.jpg

Why the improvement....

Edited by EdM
Piss poor design.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...