Jump to content
  • 0

Log Out


goodnigh
 Share

Question

When I use my laptop to access the forum it first tells me to logout.

If I post a message it does not show even though my handle is

listed as the poster. Desktop at home is fine, only effects the laptop.

Home system is running Vista and works fine, laptop is running

Windows 7 and seems to have problems with the forum. Is there a

flag or switch I should turn on/off when using Win 7? I know this is

a strange issue. When I post this message it will show as posted by

"goodnigh" but I will not be able to find it or read it.

 

mike

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

The pinned issue turned out not to be the problem.

It was Barry's advice to also check java which was not installed

on the laptop. If you are having functional issues with this

forum please check to see if java is installed and current.

 

mike

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...