New Forum Software!!

7173Mustangs.com

Help Support 7173Mustangs.com:

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
Really! .... Great thanks!!

Would this link be just for a temporary time or does everything work with the new software as long as the old posts stay "read only" ? 
Yeah, it can stay up as long as needed...just can't post there because any new posts would be lost from the live site.  The link is up in another post!  www.7173mustangs.com/oldmybb/index.php

 
Joined
Dec 10, 2017
Messages
572
Reaction score
126
Location
Georgia
My Car
1973 Mach 1 "Q Code"
Yeah, it can stay up as long as needed...just can't post there because any new posts would be lost from the live site.  The link is up in another post!  www.7173mustangs.com/oldmybb/index.php
Great work Rocket, I checked and my missing pics are there. Thank you for getting this done for us.

Tom

 
Joined
Mar 10, 2011
Messages
5,948
Reaction score
82
Location
Oklahoma
My Car
1971 Boss 351
1971 Mustang Sportsroof
1972 Q Code 4-speed conv.
The internal to this site  (top of page - right)  Search engine is working VERY WELL

Sure looks like a good improvement over other software versions for this site.

Give it a try and see what you think.

IMHO So far so good!  

Ray

 

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
Joined
May 15, 2011
Messages
3,438
Reaction score
277
Location
PA
My Car
1971 Mach 1 Mustang
Still having trouble getting used to this site.  I do like the black.... much better than white background.   How do we edit our signature?  I went to edit profile but i am not seeing the signature anywhere? Half my signature looks to be cut off.  

Also when i first try to get to the site it wont load. Have to try 2 or 3 times to get it to load on my desktop computer. All other sites pop right up.  Same with sign in screen.  When going from one page to another it sometimes takes a couple tries, and i got a message a few times that website was not responding.  Hate to be critical but i sure did like the old site. Alot of the pics other people post dont show up or are blank. It freezes up and i have to refresh it to get it to do anything.

I still haven't figured out how to post pics yet.  Keeps saying they are too big.  

Frustrated! 

 
Last edited by a moderator:

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
Still having trouble getting used to this site.  I do like the black.... much better than white background.   How do we edit our signature?  I went to edit profile but i am not seeing the signature anywhere? Half my signature looks to be cut off.  

Also when i first try to get to the site it wont load. Have to try 2 or 3 times to get it to load on my desktop computer. All other sites pop right up.  Same with sign in screen.  When going from one page to another it sometimes takes a couple tries, and i got a message a few times that website was not responding.  Hate to be critical but i sure did like the old site. Alot of the pics other people post dont show up or are blank. It freezes up and i have to refresh it to get it to do anything.

I still haven't figured out how to post pics yet.  Keeps saying they are too big.  

Frustrated! 
Easy way to edit sig and avatar is to click on your username up top (right side) then click ACCOUNT SETTINGS.  That will take you to a screen with a left side nav bar with links to edit signature, avatar, password, etc...  While you are at it, you can then go to your profile page and click EDIT PROFILE at the top right...here you can add your vehicle info, info about you, etc!

The forum will grow on you...it is really a lot better than MyBB but it needs a little time to settle in.  I am not sure why you are having page load issues...I have tested on 3 different networks, 6 different PC's 4 different browsers, android and Apple and all seem to work pretty nice!  You might need to clear your cookies or get more internet speed possibly.

 

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
I do notice if using a PC it seems to respond well using chrome for the browser compared to IE or edge. 
Yes, Chrome and Firefox are the fastest...IE/Edge always seem slow on every site to me!

 

Everwood

Well-known member
Joined
Sep 23, 2019
Messages
101
Reaction score
41
Location
kansas
My Car
1971 mustang convertible

Is this typical for everyone? i can't get my pics to upload because after i upload one pic  it says file is too big. What am i doing wrong?

Wayne

 

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1

Is this typical for everyone? i can't get my pics to upload because after i upload one pic  it says file is too big. What am i doing wrong?

Wayne
What size are the 2 photos you are trying to upload?

 

Everwood

Well-known member
Joined
Sep 23, 2019
Messages
101
Reaction score
41
Location
kansas
My Car
1971 mustang convertible
It looks like most of my pics are from 1.5MB to 3.3MB. they can vary a lot.  I'm trying to figure out how to take smaller size pics if I need to.

I use my I phone to take pics then I have to email them to myself to get them on my computer.  Sorry, but I am not real savy to this stuff but it is the only way i know how.

i see people posting  multiple pics on one post---how do they do it within the 2.44 MB?

Wayne

 
Last edited by a moderator:

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
It looks like most of my pics are from 1.5MB to 3.3MB. they can vary a lot.  I'm trying to figure out how to take smaller size pics if I need to.

I use my I phone to take pics then I have to email them to myself to get them on my computer.  Sorry, but I am not real savy to this stuff but it is the only way i know how.

i see people posting  multiple pics on one post---how do they do it within the 2.44 MB?

Wayne
Yeah, the pics are large...do you have any way to shrink them down?  Maybe upload to imgbb.com and the just paste the img embedded code here!  Easy and no resizing needed.

 
Joined
Feb 13, 2015
Messages
769
Reaction score
29
Location
Suburban Philadelphia
Hey Barry, great job with all you are doing on the site improvements. Thought you might want to know that I got this message... "You have used all of the attachment space you are allowed. Manage Attachments to free up space"   when I posted to one of the threads tonight. I was going to add a picture but am I correct in assuming that this message means I can no longer add any more pictures in threads unless I go to the "attachments" and erase previous pictures that I added to threads? I can imagine the site would want us to delete images attached to threads...aren't we always encouraging readers to post pics to threads as they make the thread more interesting? Maybe I'm misunderstanding what this message is telling me to do. I could go and delete the attachments but is that what you are intending...??? Cornfused...🥴

 

RocketFoot

Stangin' ain't easy but somebody gotta do it!
Staff member
Administrator
Moderator
Joined
Jul 2, 2010
Messages
5,189
Reaction score
217
Location
Latrobe, PA 15650
My Car
1971 Mach 1
Hey Barry, great job with all you are doing on the site improvements. Thought you might want to know that I got this message... "You have used all of the attachment space you are allowed. Manage Attachments to free up space"   when I posted to one of the threads tonight. I was going to add a picture but am I correct in assuming that this message means I can no longer add any more pictures in threads unless I go to the "attachments" and erase previous pictures that I added to threads? I can imagine the site would want us to delete images attached to threads...aren't we always encouraging readers to post pics to threads as they make the thread more interesting? Maybe I'm misunderstanding what this message is telling me to do. I could go and delete the attachments but is that what you are intending...??? Cornfused...🥴
I need to look at the allowances...they are way different than the old mybb forum.  I'll take a look at it in the morning. I am also looking at a website plugin to upload free images as well.

 
Joined
Aug 14, 2014
Messages
3,620
Reaction score
556
Location
Madison, WI
My Car
1971 M-Code Mach 1 w/408C stroker
With the new software, how can I give reputation points to a member for a post? Also, how do I "Like" a post? I can see the like in the post above, but I can't figure out how to do it on another post. Thank you.

 
Top